söndag 15 november 2009

November

Så var det dags för oss att resa västerut igen. Fortfarande kvarstår problemet med att resa och sedan flytta s/y esther. Jag räknade dock inte med att lyckas denna gång heller men dock fick vi äntligen täckt över båten med en presenning. Allt i hopp om att fördärvet av båten skulle om inte upphöra så i alla fall begränsas.


Helgen medförde dock att Nu som först har logistiken med s/y esthers flytt ordnats. Så om inte snön blir allt för påträngande kommer hon flyttas före Jul till sin nya hemmahamn.


Väl ute på exkursion i trakterna infann sig en upplysning om ännu en 28á som enl uppgift skulle ligga övergiven på land. Det visade sig att denna 28 fanns endast en kilometer från vårt hus och befunnit sig i fel element(på land) i drygt två år.


Självfallet tog min nyfikenhet över, varför inte vara ägare till 2 fina Vindö båtar? Tja markägaren hittades och med denne ett namn på ägaren som ska vara bosatt ombord på en segelbåt vid Strandvägen i Stockholm!! Han tycks uppenbarligen befinna sig ett par kvarter från där vi bor i staden. Samme uppgiftslämare gav också vid handen att båten för ett par år sedan varit till salu för en Astronomisk summa. Återstår att se om detta pris modifierats under de gångna två åren.




Mer om denna Vindö kommer troligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar